High Protein Iced Coffee latte macchiato 308 g

Dostępność: Duża dostępność
316.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 667572227 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 30

Dla wszystkich miłośników kawy, marzycieli z wyznaczonymi terminami realizacji celu, osób robiących wiele rzeczy naraz i odkrywców - mamy coś dla Was!
Znalezienie pysznego mrożonego napoju kawowego bez dodatku cukrów, o niskiej zawartości tłuszczu i wysokiej zawartości białka może być trudne.
Dlatego połączyliśmy dwa składniki, które wszyscy znamy i uwielbiamy - białko i kawę, by zobaczyć, co się stanie.

Kluczowe zalety

Nasz nowy napój kawowy High Protein Iced Coffee to połączenie 100% kawy Robusta Espresso z 15 g białka serwatkowego wysokiej jakości.
Zaparzony z prawdziwym kunsztem napój o gładkim i wyrazistym smaku mocha sprawia, że możesz zaspokoić ochotę na kawę, jednocześnie zwiększając spożycie białka!
• 15 g białka serwatkowego w porcji
• 80 mg kofeiny w porcji
• Tylko 80 kcal w porcji
• Niska zawartość tłuszczu
• Odpowiedni dla wegetarian
• Bez dodatku cukrów
• Bez dodatku barwników ani konserwantów
• Zaparzony z prawdziwych ziaren kawy

Stosowanie

Przy zaledwie 80 kcal w porcji, nasza pyszna kompozycja kawy i białka pomoże Ci nadążyć za wszystkimi życiowymi przygodami bez uszczerbku dla Twoich celów dotyczących odżywiania!
Zabieraj ten napój ze sobą wszędzie, a on zabierze Cię jeszcze dalej.

Delektuj się High Protein Iced Coffee w domu lub w drodze, gdy najbardziej potrzebujesz napoju kawowego. Idealny o dowolnej porze dnia.
Wlej 250 ml zimnej wody do szejkera, dodaj dwie miarki High Protein Iced Coffee. Wstrząśnij i przelej do szklanki z kostkami lodu.
Jeśli nie masz szejkera, miksuj w blenderze na małej prędkości przez 5 sekund. Stosuj ten produkt w zbilansowanej i zróżnicowanej diecie w połączeniu ze zdrowym, aktywnym trybem życia.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: